Kraj trilogije - predstavljena i "seat mii"

Bez autora
Oct 03 2011

Trilogija "Folksvagen ap" dobila je svoj poslednji nastavak u obliku modela "seat mii" čija prodaja u Španiji počinje u decembru, a u ostatku Evrope najranije sredinom naredne godine. "Mii" je treći član porodice malih gradskih automobila koncerna "Folksvagen" koji je, kao i "škoda sitigo", baziran na modelu "ap". Što se razlike u odnosu na "braću" tiče, "mii" je centimetar duži (3,55 m) od "apa", a odlikuju ga nova svetla, prednja maska i drugačiji volan. U isto vrerme kada i "mii", objavljene su i prve fotografije modela "ap" u verziji sa petoro vrata koi bi, takođe trebalo da se pojavi sredinom 2012. "Folksvagen" želi da ofanzivom na tržištu mini-automobila postane najveći proizvođač automobila na planeti, odnosno da sa prvog mesta svrgne "Tojotu".

Kraj trilogije - predstavljena i "seat mii"Trilogija "Folksvagen ap" dobila je svoj poslednji nastavak u obliku modela "seat mii" čija prodaja u Španiji počinje u decembru, a u ostatku Evrope najranije sredinom naredne godine.

"Mii" je treći član porodice malih gradskih automobila koncerna "Folksvagen" koji je, kao i "škoda sitigo", baziran na modelu "ap".

Što se razlike u odnosu na "braću" tiče, "mii" je centimetar duži (3,55 m) od "apa", a odlikuju ga nova svetla, prednja maska i drugačiji volan.

U isto vrerme kada i "mii", objavljene su i prve fotografije modela "ap" u verziji sa petoro vrata koi bi, takođe trebalo da se pojavi sredinom 2012.

"Folksvagen" želi da ofanzivom na tržištu mini-automobila postane najveći proizvođač automobila na planeti, odnosno da sa prvog mesta svrgne "Tojotu".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik